"PÁLMA" doboz

9800,-Ft

NANDI // ÁSVÁNYOS MINIMÁL KARKÖTŐ

Ezzel az ásványos karkötővel elegáns és egyszerű kelléket kapsz a mindennapokhoz. Egy koktélruhához épp úgy passzol, mint egy nagy meleg, feltűrt ujjú pulóverhez. Mivel minden darab kézzel készül, így mindegyik doboz eltérő karkötőt rejt, a művészi megmunkálás, a letisztult nandi stílus az, ami azonos bennük. A képek tájékoztató jellegűek, ezekhez hasonlót, vagy épp ezek közül valamelyiket leled majd a dobozodban.

ARTKORES // DOODAD NYAKLÁNC 

Egy igazi mosolygós nyaklánc, amely vidám színeivel, kézzel kanyarított formáival művészeti alkotásként szerez örömöt Neked és annak, aki szembe jön veled az utcán vagy az irodában. :) Mivel minden darab kézzel és színes fantáziával készül, így mindegyik doboz eltérő nyakláncot rejt, a művészi megmunkálás, öröm és az ArtKores stílus az, ami azonos bennük. A képek tájékoztató jellegűek, ezekhez hasonlót, vagy épp ezek közül valamelyik ékszert leled majd a dobozodban.

CIMBI // MOLINÓ IRATTARTÓ

Igazolványoknak és bankkártyáknak. Városi lányok, figyelem! Egy Cimbivel a táskádban olyan érzésed lesz, hogy ma is tettél valamit a világért. Mert a Cimbik molinók újrahasznosításából születnek és a tervezőik kifogyhatatlan kreativitásával rengeteg csináld-magad programot szerveznek, legtöbbször jótékony céllal. Látogass el Te is az egyik ReCreativity foglalkozásukra, ha épp ráérsz. Mivel minden Cimbi molinók újrahasznosításából származik és kézzel készül, így a NATU dobozok eltérő irattartókat rejtenek, az igazi környezettudatos, letisztult formavilágú, városi stílus az, ami azonos bennük. A kép tájékoztató jellegű, ezekhez hasonlót, vagy épp ezek közül valamelyiket leled majd a dobozodban.

COCOON MANUFAKTÚRA // TESTVAJ

A 4-féle összetételű testvajból csak szerencse kérdése, hogy melyik lesz a Tiéd. Nóri és Istvi a Pilisben keverte őket és a csomagolásuk grafikájához az egyik kedvenc illusztrátorunkat, Kiskovács Esztert kérték fel. Mesés címkék, csodás illatok, természetes alapanyagok, szakértelem és sok szeretet, nekünk ilyen a Cocoon. A képek tájékoztató jellegűek, a dobozban 1db 50ml-es testvajat találsz az alábbi összetételek valamelyikével:

CUBEBA-COCNUT-HEMP TESTVAJ / Hidratáló és bőrfeszesítő vegán testvaj őrségi kendermagolajjal, szűz kókuszolajjal és édes cubeba illóolajjal. Ez az elegy minket a zselés szaloncukor illatára emlékeztet. :)

ELEMI - BENJOIN SIAM - SHEA TESTVAJ / Bőrregeneráló vegán testvaj,  shea vajjal, földes - fás -földöntúli illóolajokkal.

HIPOALLERGÉN TESTVAJ / Shea vajas bőrnyugtató testvaj. A legérzékenyebb bőr hidratálására is alkalmas ápoló vajak és olajok elegye, illóolajok nélkül. Száraz bőrre éjszakai arckrémnek is kiváló a csípős, hideg időszakban.

LEVENDULA TESTVAJ / Hidratáló és bőrfeszesítő vegán testvaj provance-i levendula illóolajjal, őrségi kendermagolajjal és szűz kókuszolajjal.

CLASHINGCOLOURS // HAJPÁNT DIY CSOMAG

Réta, a ClashingColours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. Az októberi női NATU dobozokban Réta egy egyszerűen elkészíthető hajpánt DIY csomaggal mutatkozik be, ami a sapkás idő közeledtével különösen jól jön, hiszen bármilyen kócos frizurát megszelidít. Ha van pár perced hajat fonni, akkor pedig egy alkalmi összeállításhoz is csodásan illik majd. Külön értéke a csomagnak, hogy Réta az előkészített szálak közül kézzel horgolta a pamutfonalat, amire itt-ott apró ezüst színű gyöngyöket is tett. Szerintünk már önmagában karkötőnek vagy vékony nyakláncnak is tökéletes az alapanyag, de most a hajpánthoz áll rendelkezésedre minden hozzávaló, még varrótű is. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat további papírhulladékkal terhelni, a részletes leírást és a fázisfotókat a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat. A képek tájékoztató jellegűek, 4-féle pasztell szín kombinációja közül az egyiket fogod megtalálni a dobozodban, a szerencsére bízva, hogy kinek mi kerül a pakkjába: NATÚR / ZÖLD / KÉK / PÚDER.

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori és Ági a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyákként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választják meg környezettudatos alkotó terükben az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosítanak. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal töltik meg Boriék ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában náluk lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet az idei felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

FRANKA // CIPŐKÉSZÍTŐ WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cípőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami az erre évre szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, talán csizma is a télre való tekintettel, de ez még formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, legutóbb pl. leggings- és harisnyafestő órát szervezett. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.