PÉNZTÁR


A MEGRENDELŐ ADATAI

VÁSÁRLÁSODDAL JÓ ÜGYEK MELLÉ ÁLLUNK

Ha tudsz olyan kezdeményezésről itthon, amely társadalmi és környezeti területen pozitív változásokat hozhat és elkél náluk a segítség, akkor a rendelésed leadásakor megjegyzésben kérünk, küldd el annak elérhetőségét. A beérkezett javaslatokból a három legtöbbet támogatott projekt működéséhez fogunk hozzájárulni az éves profitból. Köszönjük.

SZÁLLÍTÁSI MÓD

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BANKI ÁTUTALÁSSAL
Ingyenes
Rendelésedet a CikkCakk Studio-ban hétfőtől péntekig 11:00-19:00 óra között személyesen is átveheted, a szállítás ez esetben díjtalan, szeretettel várunk. E-mailben értesíteni fogunk, amint feldolgoztuk a rendelésedet és összeállítottuk a csomagodat. A CikkCakk Studio címe: 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16., az udvarban hátul jobbra a földszinten.
KISZÁLLÍTÁS BANKI ÁTUTALÁSSAL
990,- Ft
A megrendelésed feldolgozásától számított 1-3 munkanapon belül kézbesíti a csomagodat a GLS futárszolgálat Magyarországon belül, a szállítás díja ez esetben bruttó 990,- Ft a doboz(ok) árán felül. Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza és küldjük az átutaláshoz szükséges információkat is. Külföldi cím esetén egyedi ajánlatot tudunk adni a kiszállításra, amelyről szintén e-mailben egyeztetünk. Köszönjük.
KISZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL
1290,- Ft
A megrendelésed feldolgozásától számított 1-3 munkanapon belül kézbesíti a csomagodat a GLS futárszolgálat Magyarországon belül, ilyenkor ráérsz a teljes vételárat a dobozod átvételekor a futárnak kifizetni. A szállítás díja ez esetben bruttó 1290,- Ft a doboz(ok) árán felül. Külföldi cím esetén egyedi ajánlatot tudunk adni a kiszállításra, amelyről e-mailben egyeztetünk.

A KOSÁR TARTALMA


ÖSSZESEN
0,-Ft
SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
Ingyenes

MINDÖSSZESEN
0,-Ft