Krearton

Vimola Dóra


A KreARTON egy kósza ötletből született, és mára már több mint 17 karton és papír termékkel büszkélkedünk. Az eredeti ötlet, a karton karácsonyfa volt, mára azonban több gyerekeknek és felnőtteknek szóló karton terméket létrehoztunk. Olyan letisztult, egyszerű formájú, modern játékok és dekorációk életre keltése a célunk, amik nem irányított játékok, vagy dekorációk, funkciójukban praktikusak és ötletesek, teret engedve a kreatív gondolatoknak.

Több éve töretlen hittel hirdetjük a kreatív, újrahasznosítást és környezetünket szem előtt tartó tárgyakat. A Ti visszajelzéseitek is éltetik, hogy van helye, és értelme környezettudatos, alkotásra ösztönző szemléletben készített tárgyak megalkotásának. Fontos a természetes anyagok használata számunkra, ezért választottunk a kartont, ami tökéletes alapanyag. Nem korlátoz, de ösztönöz. Lehet szeretni natúr szépségét, és számtalan lehetőséget rejt a DIY (csináld-magad) ötletek kedvelőinek.

A játékok lehetnek csapatépítő játékok, közösségi alkotások, és nem utolsó sorban alapot adhatnak a közösen, együtt töltött minőségi időhöz. Akár közösségben, akár családban. Az utóbbi esetben hagyjuk, hogy a gyerekek irányítsanak, sodródjunk csodásak kreatív gondolataikkal, élvezzük a tisztánlátásukat és a konvencióktól mentes megvalósításaikat. Hagyjuk őket alkotni! És ha ez sikerült, hagyjuk magunkat is átélni az alkotó tevékenység örömét!

Nagyon örülünk, hogy egyre többen nyitottak, az újrahaszosításra, a környezetünk tiszteletére, számunkra ez a legfontosabb mondanivaló. 

 

Termékek

Elérhetőségeim

https://www.facebook.com/krearton 

Sajtó

Ide tesszük fel a tervezővel készített interjúkat, egyéb tartalmakat. Hamarosan. :)