Kisgyermekfejlesztes.hu

Somogyi Anita


Somogyi Anita vagyok, a kisgyermekfejlesztes.hu honlap tulajdonosa, szerkesztője, az ott található cikkek szerzője. Már az óvodapedagógiai tanulmányaim során elhatároztam, létrehozok egy weboldalt, ami segít, tájékoztat, irányt mutat kisgyermekkel foglalkozó pedagógusoknak, kisgyermeket nevelő édesanyáknak, édesapáknak. Egyszóval éppen olyat, amilyet most látsz, ha ránk keresel.

Ezen a portálon szeretnénk megosztani Veletek mindazt, amit fontosnak tartunk azért, hogy a gyermekeinkkel való foglalkozás ne csak nevelő, hanem fejlesztő hatású is legyen. És természetesen főleg azért, hogy az életünk még több gyermekkacajtól legyen hangos. :-)

Fejlesztés, differenciálás, fejlesztőpedagógia. Ezek a fogalmak szerencsére egyre gyakrabban bukkannak fel a gyermekekkel kapcsolatos szövegkörnyezetekben, nem csak a pedagógusok körében, hanem a köztudatban is. Épp úgy, mint az egyenlő bánásmód, vagy az integráció.

Bízunk benne, hogy oldalunk minden cikkével, témájával és kérdésével számotokra is megadja a válaszokat, hiszen együtt könnyebb és Te sem vagy egyedül!  

Viselkedés, játék, alkotás, fejlődés

DOBOZOK, AMIKBEN SZEREPELEK

Dobozban és azon túl is, hamarosan! ;)

Sajtó

Ide tesszük fel az Anitáékkal készített interjúkat, egyéb tartalmakat. Hamarosan. :)