Cimbi

Földi Barbara és Sipos Anna


A Cimbi egy friss, újrahasznosított táskákat és kiegészítőket kínáló márka, amit a fenntartható zöld városi életérzés ihletett meg. A termékeket Budapesten tervezzük és állítjuk elő.

A Cimbi A ReCreativity Társadalmi Vállalkozás hivatalos márkája.

Küldetésünk az, hogy minőségi design  táskákat és kiegészítőket kínáljunk, amik egyediek és újrahasznosítottak.

A Cimbi márka jelenleg 12 féle termékben mutatja meg magát, vannak pénztárcáink, apró- és kártya tartóink, táskák nőknek és férfiaknak. A Cimbik olyan molinóból és reklámhálóból készülnek, amiket korábban reklámozásra használtak. Ezen kívül újrahasznosított elemei a biztonsági övek és bicikligumi belsők. 

A Cimbi táskák újrahasznosított anyagokból készülnek, színesek, fiatalosak és strapabíróak, hiszen már az alapanyagukat is úgy tervezték, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Minden darab egyedi, nincs két ugyanolyan táska. Egyediségük és minőségük alkalmassá teszik őket arra, hogy tökéletes kiegészítőként és funkcionális darabként szolgálják tulajdonosukat, akinek fontos a környezettudatosság és az esztétika is – a kettő ugyanis jól megfér egymás mellett.

Cégekkel is együttműködünk, konferencia- és karácsonyi ajándékokat készítünk a dolgozóiknak és/vagy partnereiknek, mindig a cég saját molnóit felhasználva.

A Cimbi egy mindig változó márka, mindig a vevőink igényeire válaszolunk, mert olyan termékeket akarunk létrehozni amik valóban hasznosak a viselőik számára.  

Termékek

DOBOZOK, AMIKBEN SZEREPLÜNK

2016 / NŐI / PÁLMA

Sajtó

Ide tesszük fel a tervezőkkel készített interjúkat, egyéb tartalmakat. Hamarosan. :)