Cibi

Czibolya Kata és Szemenyei Rella


Czibolya Kata vagyok. Kisgyermekes anyukaként gyorsan megtanultam, hogy a nassolnivalónak visszazárható zacskóban a helye. :) Tulajdonképpen így született meg az első textil újratasak. Nem találtam gusztusosnak a visszazárható nejlonzacskókat az első mosás után és ezzel egy időben a kreatív félóra is rám tört. Aranyos tűzoltós, dömperes, rókás designer anyagok voltak otthon, tépőzár és cipzár is akadt. A megfelelő belső anyag megtalálása már több kísérlettel, kutatással járt, de az is a helyére került. Fontosnak találtam, hogy élelmiszerbiztos, lélegző és amennyire lehet, vízhatlan legyen a tasakom. Az is egy fontos szempont volt, hogy könnyen tisztítható, strapabíró anyagból készüljön, hiszen mindennapos használatra szánom.

Innen már csak egy lépés volt az újraszalvéta. Abba nekem jobban esik csomagolni a szendvicset, a gyerek is tud bánni vele. Tépőzárral egyszerű méretre állítani és bezárva tartani. És akárhonnan is nézem, sokkal szebb, praktikusabb, sokoldalúbban, egyszerűbben és sokkal többször használható, mint egy darab folpack.

Menet közben csatlakozott hozzám Rella, egy anyuka társam, aki - az üzleti életből érkezvén - új lendületet adott minivállalkozásomnak. Így már nem csak játszótérre járunk együtt, hanem a Cibi márkát is közösen építjük, képviseljük.   

Termékek

DOBOZOK, AMIKBEN SZEREPELEK

2016 / DEC / NŐI / JÁZMIN

2016 / DEC / GYEREK / PITYPANG

Sajtó

Ide tesszük fel a tervezővel készített interjúkat, egyéb tartalmakat. Hamarosan. :)